Graham Coxon bezingt eind van de Fucking Wereld, Anna Burch, Okkervil River & The Spook School

Het blijft leuk om te zien en te horen hoeveel goede nieuwe muziek er bijna dagelijks wordt uitgebracht. Het is bijna niet bij te houden. Toch weer een poging om wat orde in de stortvloed aan te brengen. Graham Coxon leeft nog. Net als Okkervil River. Gelukkig maar.

Luister naar de nieuwe Lijsterpaal

Graham Coxon – The End of the F***ing World

Blur-gitarist Coxon brengt zijn zoveelste soloplaat uit. Nu als soundtrack van de Netflix serie The End of the Fucking World. Hij kan zich hierin behoorlijk uitleven in een mooie verzameling ernstig door Syd Barret/ Julian Cope geinspireerde liedjes. Als die serie net zo goed is, moet ik die maar eens gaan kijken.  [Spotify Link]

Anna Burch – Quit the Curse

Singer Songwiter Anna Burch maakt gewoon hele mooie muziek. Geen hipster geneuzel, geen overbodig gezucht, Mooie liedjes zonder gedoe. Dus daar gaat vast geen hond naar luisteren. En dat zou ontzettend jammer zijn. [Spotify Link]

Okkervil River – Don’t move back to LA

Wat The Kik voor Armand deed, dat deed Okkervil River met pschychelische rock legende Roky Erickson. Met True Love Cast Out All Evil (luister die plaat), zetten ze de man weer op de kaart. Ook zonder Roky maakt Okkervill River fraaie muziek. Beetje psychedelisch, beetje country, beetje Pet Sounds. Don’t Move Back to L.A. smaakt naar meer. [Spotify Link]

The Spook School – The Spook School on Audiotree live

Indiepop uit schotland. Beetje punkig, vol energie. Als ik het goed begrijp begon zanger Nye Todd als zangeres bij de band. Geeft verder niet, maar daar schijnen ze nogal eens over te zingen. Was me verder niet persé opgevallen. Leuk bandje. [Spotify Link]

 

Lijsterpaal in je mailbox

Meld je aan voor de  Lijsterpaal nieuwsbrief en hoor het laatste nieuws het eerste.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *