Rivers Cuomo, Ace Frehley, Dean Ween, Fisher Z & Kosmik Boogie Tribe

Nieuwe muziek van ouwe rockers. Fischer Z, Dean Ween, Rivers Cuomo en zelfs Ace Frehley komen met nieuwe muziek.  Als uitsmijter de rock ‘n roll van de Kosmik Boogie Tribe.

Luister naar de nieuwe Lijsterpaal

Rivers Cuomo – Medicine for Melancholy

Weezer voorman Rivers Cuomo wil ergens het liefst van alles een popster zijn. De laatste Weezer albums gingen weer wat meer richting de rock muziek. Op deze zomerse solo-single kan hij zich ongegeneerd op de andere kant storten. Enorm catchy. Ben benieuwd of er meer uit voortkomt. En wat dat betekent voor de nieuwe Weezer platen. [Spotify Link]

Ace Frehley – Bronx Boy

Een nieuwe single van ex-kiss gitarist Ace Frehley, uitgekomen op zijn 67ste (!!!) verjaardag. Voorproefje van zijn nieuwe album.  Zijn stem haat je, of kan je ergens wel waarderen. Een zanger zal hij nooit worden. En gitaarspelen kan ‘ie als de beste. Een uptempo nummer.  Niet zijn beste, zeker niet zijn slechtste. Niks nieuws dus eigenlijk. Wel erg lekker. [Spotify Link]

Fisher Z – FO1

John Watts heeft een jaar of 5 terug Fischer Z uit de koelkast gehaald. En gaat verder waar hij gebleven is. FO1 is een sterke nieuwe EP. Zijn karakteristieke stem heeft nog niks aan kracht ingeboet. [Spotify Link]

Dean Ween Group – Rock2

De tweede plaat van de Dean Ween Group. Stoner / Acid rock in de trant van Grateful Dead. Een stukje minder gepolijst dan de albums van Ween. Ideale muziek voor een lome zomeravond op een festival. Mijn favoriete plaat van het jaar, tot nu toe.  [Spotify Link]

Kosmik Boogie Tribe – We’re not here to fuck spiders

Smerige rock and roll van deze Noorse band.  In een goed half uur, raggen de manner er 8 nummers doorheen. Energiek, luid en prima in orde. [Spotify Link]

 

Lijsterpaal in je mailbox

Meld je aan voor de  Lijsterpaal nieuwsbrief en hoor het laatste nieuws het eerste.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *